Winemakers Dinner på Slottet i skoven

Vi glæder os til at byde velkommen til en eksklusiv aften midt i vores fantastiske rammer her på Hotel Vejlefjord. En aften for dig, der elsker at forkæle smagsløgene både med udsøgte serveringer og skønne vine. 

Værelse på Hotel Vejlefjord

Winemakers Dinner med overnatning og spa

Udvid den gastronomiske oplevelse med en overnatning og sanselige spaoplevelser.

Ankomstdagen

  • Kl. 14.00 - Tjek-ind på værelset. Nyd herefter de natursmukke omgivelser eller book en spabehandling. 
  • Kl. 18.00 - 24.00 - Velkomstdrink og appetizer, efterfulgt af en fem-retters menu inkl. vine fra vinhuset Maucoil. 
  • Overnatning 

Afrejsedagen

  • Kl. 07.30 - 10.00 - Morgenbuffet i restauranten 
  • Kl. 07.30 - 13.00 - Entré til De Termiske Bade og Thalasso Spa
  • Kl. 10.30 - Tjek-ud fra værelset


Pris pr. person fra
Enkeltværelse: kr. 1.995,-
Dobbeltværelse: kr. 3.990,-

En aften med Winemakers Dinner

Du har også mulighed for blot at booke borde til denne eksklusive aften, hvor vi har æren af at præsentere Winmaker, Bernard Duseigneurdet. Han huser det franske vinhus Maucoi, som er et lille familieejet slot i Rhone

 

Du vil blive præsenteret for sanselige serveringer og udsøgte druer i glasset. Læs hele aftenens menu herunder. 

 

Pris pr. person 

Kr. 1.195,-

Bestil bord
Skriv eller ring til receptionen for at bestille plads på reception@hotelvejlefjord.dk eller 76823380. 

Smukt dækket bord i restaurant Barbara med udsigt til park og fjord

Bobler og appetizer i restauranten

Menu

Appetizers
Krustader med sød jordskokpuré, sprød brissel og sne af kry
Østers med rimmet agurk, peberrodsskum og dildolie

Forret
Rimmet kammusling, syrlige æbler, glaskål, urter, friskostcreme fra Barrit mejeri og æblebouillon 

Mellemret
Stegt græskar, græskarpuré, syltede græskar, ristede kerner og græskar-beurre blanc med ørredrogn fra Vejle ådal

Hovedret
Rosastegt dådyrfilet fra Ravnsborg Gods, glaserede rødbeder, bagte løg, pommes croquette og sauce ala bordelaise med råsyltede solbær, marv og skalotter.

Ost
Fuldmåneost med kvædekompot tilsmagt med Sanatorie gin no 3 og timian, hertil smørristet rugbrød

Dessert
Cremefraiche-mousse med pærer-granité, brokengel med pærer og vaniljesyltet pære med lun karamelsauce med brunet smør.