Winemakers Dinner på Slottet i skoven

Vi glæder os til at byde velkommen til en eksklusiv aften midt i vores fantastiske rammer her på Hotel Vejlefjord. En aften for dig, der elsker at forkæle smagsløgene både med udsøgte serveringer og skønne vine. 

Værelse på Hotel Vejlefjord

Winemakers Dinner med overnatning og spa

Udvid den gastronomiske oplevelse med en overnatning og sanselige spaoplevelser.

Ankomstdagen

  • Kl. 14.00 - Tjek-ind på værelset. Nyd herefter de natursmukke omgivelser eller book en spabehandling. 
  • Kl. 18.00 - 24.00 - Velkomstdrink og appetizer, efterfulgt af en fem-retters menu inkl. vine fra vinhuset Maucoil. 
  • Overnatning på mindre dobbeltværelse (15 kvm værelse med 140 cm bred seng)

Afrejsedagen

  • Kl. 07.30 - 10.00 - Morgenbuffet i restauranten 
  • Kl. 07.30 - 13.00 - Entré til De Termiske Bade og Thalasso Spa
  • Kl. 10.30 - Tjek-ud fra værelset

Pris pr. person
Kr. 1.995,- 

Send mail til receptionen for at booke værelse.

Smukt dækket bord i restaurant Barbara med udsigt til park og fjord

En aften med Winemakers Dinner

Vi glæder os til at byde velkommen til en eksklusive aften, hvor vi har æren af at præsentere Winemaker, Bernard Duseigneurdet. Han huser det franske vinhus Maucoi, som er et lille familieejet slot i Rhone.

Udover velkomstdrink og smagfulde appetizer, vil du blive præsenteret for fem sanselige serveringer og udsøgte druer i glasset. Læs hele aftenens menu herunder. 

Pris pr. person
Kr. 1.195,-

Bestil bord
Skriv eller ring til receptionen for at bestille plads på reception@hotelvejlefjord.dk eller 76823380. 

Menu

Appetizers
Krustader med sød jordskokpuré, sprød brissel og sne af kry
Østers med rimmet agurk, peberrodsskum og dildolie

Forret
Rimmet kammusling, syrlige æbler, glaskål, urter, friskostcreme fra Barrit mejeri og æblebouillon 

Mellemret
Stegt græskar, græskarpuré, syltede græskar, ristede kerner og græskar-beurre blanc med ørredrogn fra Vejle ådal

Hovedret
Rosastegt dådyrfilet fra Ravnsborg Gods, glaserede rødbeder, bagte løg, pommes croquette og sauce ala bordelaise med råsyltede solbær, marv og skalotter.

Ost
Fuldmåneost med kvædekompot tilsmagt med Sanatorie gin no 3 og timian, hertil smørristet rugbrød

Dessert
Cremefraiche-mousse med pærer-granité, brokengel med pærer og vaniljesyltet pære med lun karamelsauce med brunet smør.

Bobler og appetizer i restauranten